Ajattelin tulla antamaan välillä vähän väliaikatietoja nukkekodista. Nimeä en ole vielä nukkekodilleni keksinyt, mutta kyllä se sieltä aikanaan tulee. Huoneiden paikat olen miettinyt. Päätin, että alakertaan tulee vasemmalle, eli isompaan huoneeseen, keittiö. Oikeaan huoneeseen tulee kylpyhuone. Näiden yläpuolelle tulee vanhempien makuuhuone ja lastenhuone, ehkä. Tämän kerroksen huoneista en ole vielä ihan varma, eli saattavat vielä muuttua. Ja ihan ylös tulee koko yläkerran kokoinen olohuone! :)

Sekin on vielä hiukan miettinnässä, että ketkä taloon muuttaa asumaan. Ja se tietenkin vaikuttaa siihen, tuleeko keskikerrokseen vanhempien makuuhuone ja lastenhuone, vai vain yksi makuuhuone ja joku muu huone... Sekin selvinnee aikanaan.

Olen nyt kuitenkin aloittanut keittiön tekemisen. Sinne tulee yläosastaan vaaleansiniset seinät, alapuolelle tulee valkoiset puolipaneelit. Kahden seinän tapetointi on nyt tehty, panelointi on vielä kesken. Ja siinä onkin hommaa.. Vaikka onkin vähän tylsä päivitys ilman kuvia, laitan niitä vasta kun on vähän valmiimpaa.. :D