Tulin just metsästä kotiin. Oltiin puolukoita keräämässä ja niitä on kyllä metsät täynnä! Ihanaa :) Olen kaiken muun ohella saanut nukkekodin makuuhuoneeseenkin hiukan jotain uutta. Väsäsin eilen illalla kahdesta tulitikkulaatikosta ja pahveista yöpöydän. Tässä on kuva siitä, miltä makuuhuoneessa nyt näyttää.

1252064001_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niinkun olen ennenkin maininnut, en ole mikään hyvä ottamaan kuvia Nolostunut Toi kuva tuolla seinällä on ikkunasta näkyvä maisema. Teen siihen vielä verhotangon ja verhot. Mattoon en ole ihan täysin tyytyväinen, koska kuten näkyy, siitä nousee reunat ylös. Se kangas mille ne langat liimasin, ei tainnut olla tarkoitukseen sopivaa... Muuten se olisi kyllä ihan kiva matto.. *huoh*

Kylpyhuoneeseen ei ole tullut mitään uutta. Vessanpönttö vielä puuttuu. Yritin tehdä sellaisen itsekovettuvasta savesta. Kovan työn jälkeen olin siihen ihan tyytyväinen muuten, mutta se oli ihan liian pieni. On välillä vähän vaikeuksia noiden oikeiden mittasuhteiden kanssa Silmänisku Ehkä ostan pytyn jostain, vaikka tarkoituksenani on tehdä mahdollisimman paljon itse.

Nyt sormet jo syyhyää päästä tapetoimaan lastenhuonetta. Sen viereen tulevaan kirjastoon olen löytänyt sopivaa lattiamateriaalia, mutta tapettia en vielä. Kuvia laitan taas lisää kunhan tässä kerkiän :)